De Toneelclub

Vooraanstaande gezelschappen en makers, plus verdiepingsprogramma

Nieuw bij Theater de Veste: de Toneelclub. Wij hebben een selectie voor je gemaakt van belangrijke en spraakmakende theatergezelschappen. Voor iedereen die verrast wil worden én meer over de geheimen en achtergrond van het theater te weten wil komen. Want iedere voorstelling wordt voorzien van extra contextprogramma, zoals een gesprek met de regisseur of acteurs. En je krijgt een aantrekkelijke korting. Join the club!

Join the club

Wist je dat nagenoeg álle grote landelijke toneelgezelschappen van het land in Delft te zien zijn? Leer deze toneelgezelschappen en -makers kennen en krijg tegelijk meer achtergrond en verdieping bij de geselecteerde voorstellingen. We hebben zeven gerenommeerde gezelschappen voor je uitgekozen die graag hun werk aan je laten zien. En dit tegen een aantrekkelijke prijs. Alle voorstellingen worden vergezeld van een inleiding of nagesprek waarin het gezelschap iets over zichzelf vertelt, dieper ingaat op de toneelvoorstelling en je vragen kunt stellen aan de makers.

Serieprijs: € 131,00 (i.p.v. € 150,00)

Note: helaas gaat 'Bloedbad' van Toneelschuur Producties niet door (hierdoor is pakketprijs € 131,00 geworden i.p.v. € 150,00). 

Events in dit aanbod