Inspiratie voor je event

De afgelopen jaren hebben we talloze events mogen hosten en organiseren. Hieronder geven we enkele voorbeelden die het afgelopen (corona)jaar hebben plaatsgevonden. Let wel, dit zijn slechts ideeën, want we maken graag samen met onze klanten unieke events. Van klein tot groot, van ingetogen tot uitbundig. Maar altijd met zorg en aandacht.

Streaming van congressen

Vastgoedopleider SPRYG is een regelmatige gast en huurt graag onze foyers voor congressen. De grote foyer wordt gebruikt als de break-out ruimte en het Theatercafé is de plenaire ruimte voor de lezingen. Lokale cateraars zorgen voor een gezonde lunch. Vanwege corona is SPRYG gaan streamen vanuit het Theatercafé, zonder publiek en met alleen de sprekers en technische crew in huis.

SPRYG Real Estate -Sander Woertman d.d. 27 okt 2020: “Prachtige plek om als spreker je presentatie te geven. Geweldige crew met geweldige ontvangst en hulp voor, tijdens en na elk streaming event.” 

Unieke film voor leden 

Uitvaartverzorging De Laatste Eer, weet als geen ander hoe je in verbinding blijft met je leden. Omdat hun jaarlijkse theatervoorstelling live niet kon doorgaan, hebben we meerdere muzikale acts opgenomen in onze theaterzaal. Deze film is, begeleid door een persoonlijk woord van de voorzitter als cadeau naar alle leden gemaild om thuis te kunnen bekijken.

Diner op podium

Een diner op het podium waar normaal gesproken de bekendste artiesten staan, blijft iets magisch om aan je gasten aan te bieden. Tijdens een meerdaags congres van de TU Delft hebben een bijzonder en intiem diner mogen verzorgen. Van Der Maarel Events verraste met een zeer eigentijdse styling van het podium en cateraar Rode Rozen en Tortillas verzorgde een heerlijk viergangen diner met streekproducten en vlees van de Bieslandhoeve. 

Workshops en presentaties  

Zowel onze Theaterzaal als Theatercafé zijn zeer geschikt voor presentaties en workshops. Het afgelopen jaar hebben we vanwege de 1,5 meter maatregel kleine gezelschappen kunnen ontvangen en/of bijeenkomsten gestreamd. Het Theatercafé is een prachtig ingerichte ruimte met veel echte hangplanten, waardoor gasten zich snel op hun gemak voelen en als ware in een huiskamer wanen. Ook de technische faciliteiten met veel theaterlicht, waarmee we mooie sferen kunnen maken, en het grote presentatiepodium met dito scherm dragen bij aan een prettige ervaring.

Marga van Holsteijn van ondernemersnetwerk Dea Dia Delft schrijft over de workshop ‘Met humor in beeld' in TC. d.d. 12 okt 2020: “In het gezellige Theatercafé van Theater de Veste konden we (met afstand) genieten van deze bijzondere avond met drankje tot 22.00 uur. Een fijne samenwerking en alles was perfect geregeld.