Inhoud, uitstraling en catering van je event

Veelzijdigheid troef

In de verrassing, betovering en beleving van het theater willen we ook je gasten onderdompelen. Het publiek meenemen in een beleving, samen iets unieks meemaken dat is voor ons dagelijkse kost. We hebben professionele partners die ons helpen om dit alles mogelijk te maken en we denken graag met je mee om je sprekers en boodschap ‘in de spotlight te zetten’ in onze theaterzaal of Theatercafé.

Weg grenzen. Hallo mogelijkheden

Wat een weelde. Onbegrensd aanbod, rijk aan ingrediënten. Tafels vol oogstrelende gerechten. Hiervoor staan onze professionele en lokale cateraars garant, wij werken graag met:

Rode Rozen en Tortilla’s 
Van verfijnde gerechten als kleine kunstwerkjes, tot robuuste smaken op een bourgondisch buffet. Deze cateraar werkt met lokale producten en zorgt voor mediterrane sfeer bij je event. 

Van der Linde catering
Een unieke beleving is een must, het gaat vaak om details. Van der Linde catering levert maatwerk of kant en klare concepten die in eigen huis zijn ontwikkeld, in combinatie met de juiste aankleding, decoratie en styling. Een concept met High Tech Innovaties en Food past perfect bij de kennisstad Delft.

Yuri Verbeek /Kokkeri
Ben je op zoek naar magie en theatraliteit in de catering? Yuri Verbeek is een landelijk bekende, in Delft gevestigde chef-kok die van koken en eten theater maakt. Een lust voor oog en oor.

Aankleding van Greenroom of podium

Wij vinden het belangrijk om de uitstraling en beleving die je voor ogen hebt, tot in de details door te voeren. Wij werken met artiesten en het creatieve eventstyling bureau Van der Maarel die je event of podium zo aankleedt dat het je boodschap versterkt. 

Door samenwerking met vaste cateraars kunnen we makkelijk tegemoet komen aan je wensen; van heerlijk eenvoudig tot bijzonder en uniek. 

Techniek voor dynamische en interactieve events

Onze specialisten kunnen assisteren om de transitie te maken van live, naar een interactief online event of een hybride event. We werken samen met professionele lokale partners Studio Convex / Streaming Guys, zodat we naast de livestream ook de online content voor uw event kunnen verzorgen. 

Onze theatertechnici zetten avond aan avond voorstellingen voor groot publiek neer en hebben ook veel ervaring met congressen, product presentaties, kickoff meeting of seminars. En nemen daarin de theatrale blik en expertise mee, die je event net dat beetje extra geeft.

Extra voorzieningen

Theater de Veste heeft speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers en minder validen. In de zaal zijn vier rolstoelplaatsen en er is een invalidetoilet aanwezig. Slechthorenden of gebruikers van een gehoortoestel kunnen gebruik maken van het infrarood-zendsysteem.