Samen met jou delen wij onze passie voor theater. Geniet van de verschillende voordelen die het Vriendenlidmaatschap met zich mee brengt, neem een kijkje achter de schermen, kom naar de speciale voorstellingen en bestel als eerste je kaarten.

Een actieve Vriendenclub

Ieder seizoen organiseert Theater de Veste verschillende acitiviteiten voor de Vrienden. De inleidingen bij verschillende voorstellingen worden eveneens mogelijk gemaakt door de Vrienden van Theater de Veste.

Verstevig je band met het theater

Onze Vrienden zijn de ambassadeurs van het theater en dragen in belangrijke mate bij aan de (rand)programmering. Theater de Veste is erg blij met deze grote Vriendengroep en voelt zich door hen zeer gesteund. Wij stellen dan ook met veel plezier hier diverse voordelen tegenover. Vrienden zijn er in twee categorieën: Vriend en Grote Vriend.
 

Als Vriend steun je het theater en krijgt daarvoor:

  • Voorrang bij de kaartverkoop
  • Informatie via speciale Vrienden mailingen
  • Extra aanbiedingen in maandelijkse nieuwsbrief

En als Grote Vriend draag je ook nog extra bij aan de bijzondere programmering van het theater, daarbij alle voordelen van een Vriend plus de extra’s:

  • Exclusieve kijkjes achter de schermen & rondleiding
  • Ontmoetingen met makers
  • Verrast het theater je jaarlijks met bijzondere aanbiedingen

Hoe word ik lid?

Voor slechts € 25,00 (Vriend) of € 40,00 (Grote Vriend) ben je een theaterseizoen lang Vriend van Theater de Veste en geniet je van alle Vriendenvoordelen (maximaal twee personen per lidmaatschap). Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.

Aanmeldformulier Vrienden van Theater de Veste

Ik meld mij aan voor: *
Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct
Machtiging *

De Delftse Kijker

De toneelpublieksprijs De Delftse Kijker is een initiatief van de Vrienden van Theater de Veste. Lees meer...