Samen met jou delen wij onze passie voor theater. Geniet van de verschillende voordelen die het Vriendenlidmaatschap met zich mee brengt, neem een kijkje achter de schermen, kom naar de speciale voorstellingen en bestel als eerste je kaarten.

Een actieve Vriendenclub

Ieder seizoen organiseert Theater de Veste verschillende acitiviteiten voor de Vrienden. De inleidingen bij verschillende voorstellingen worden eveneens mogelijk gemaakt door de Vrienden van Theater de Veste.

Voorverkoop 19|20

Op dinsdag 7 mei krijgen Vrienden exclusief toegang tot het nieuwe programma vanaf 12.00 uur op de website van Theater de Veste. Ook valt dan de nieuwe brochure op de deurmat. Op zondag 12 mei geeft theaterdirecteur Jan Bartels een toelichting op het programma om 11.00 uur. Klik hier voor info. Vanaf 14.00 uur kan er worden gereserveerd door Vrienden via de website.

Vriendenaanbiedingen & vrijkaarten via de Seizoenkaart

Extra voordelig naar het theater? Naast vroegboekkorting in de voorverkoop, geldt voor een fiks aantal voorstellingen een extra hoge korting voor jou als Vriend. Klik hier voor het aanbod.

Ook kun je als Vriend voor vrijkaarten sparen, dit kan doormiddel van de Seizoenkaart. Klik hier voor meer informatie over dit speciale spaarsysteem.

Verstevig je band met het theater

Onze Vrienden zijn de ambassadeurs van het theater en dragen in belangrijke mate bij aan de (rand)programmering. Theater de Veste is erg blij met deze grote Vriendengroep en voelt zich door hen zeer gesteund. Wij stellen dan ook met veel plezier hier diverse voordelen tegenover. Vrienden zijn er in twee categorieën: Vriend en Grote Vriend.
 

Als Vriend steun je het theater en krijgt daarvoor:

  • Voorrang bij de kaartverkoop
  • Vroegboekkorting
  • Jaarlijkse sneakpreview: wat moet je beslist gaan zien
  • Informatie via speciale Vrienden mailingen
  • Exclusieve spaaractie voor vrijkaarten
  • Extra Vriendenkorting op geselecteerde voorstellingen

En als Grote Vriend draagt u ook nog extra bij aan de bijzondere programmering van het theater, daarbij alle voordelen van een Vriend plus de extra’s:

  • Exclusieve kijkjes achter de schermen & rondleiding
  • Ontmoetingen met makers
  • Verrast het theater u jaarlijks met bijzondere aanbiedingen

Hoe word ik lid?

Voor slechts € 25,00 (Vriend) of € 40,00 (Grote Vriend) ben je een theaterseizoen lang Vriend van Theater de Veste en geniet je van alle Vriendenvoordelen (maximaal twee personen per lidmaatschap). Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.

Aanmeldformulier Vrienden van Theater de Veste

Ik meld mij aan voor: *
Machtiging *

Speciale voorstellingen

We kiezen uitzonderlijke voorstellingen uit die je met een sterk gereduceerde Vrienden toegangsprijs kan bezoeken. Daarnaast zijn er speciale Vriendenvoorstellingen geprogrammeerd, klik hier voor een overzicht uit het verleden.
 

De Delftse Kijker

De toneelpublieksprijs De Delftse Kijker is een initiatief van de Vrienden van Theater de Veste. Lees meer... 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie