Word jij onze stagiair verhuur?

Kom ook stagelopen bij het leukste theater uit de regio!

Ben jij leergierig, zelfstandig, weet je van aanpakken en heb je een scherpe, kritische blik? Kom dan stage lopen binnen de commerciële en culturele verhuur van Theater de Veste!


Theater de Veste

Theater de Veste is een theater van nu en van de toekomst, met een duidelijke eigen signatuur die in lijn ligt met innovatiestad Delft. We zijn een levendige, eigentijdse en multidisciplinaire plek met een diverse programmering. We houden van samenwerking en geven naast onze eigen programmering het podium dan ook graag aan (lokale) organisaties en bedrijven. Dit doen we door op de afdeling Horeca & Evenementen actief aan de slag te gaan met de commerciële en culturele verhuur van het theater. Met zo’n 75 evenementen per jaar – naast onze eigen theaterprogrammering – zijn we druk bezet en is het tijd om vooruit te kijken: hoe kunnen we de verhuur naar een nog hoger niveau tillen en hoe willen we dat doen?

Theater de Veste

Theater de Veste is een theater van nu en van de toekomst, met een duidelijke eigen signatuur die in lijn ligt met innovatiestad Delft. We zijn een levendige en multidisciplinaire plek met een diverse programmering. We houden van samenwerkingen en geven naast onze eigen programmering het podium dan ook graag aan (lokale) organisaties en bedrijven. Dit doen we door op de afdeling Horeca & Evenementen actief aan de slag te gaan met de commerciële en culturele verhuur.

Wat ga je dan doen?

Deze meewerkende stage is bedoeld als praktisch leertraject, waarbij je jouw kennis over evenementen inzet om de verhuur-tak van het theater nog sterker te maken. Je werkt verspreid over de week aan verschillende aspecten van de verhuur, zoals de productie, administratie en meer! Zo krijg je een goed een beeld van uiteenlopende werkzaamheden op dit vlak. In onderling overleg kan binnen de stage een afzonderlijk project worden aangepakt. Dit kan een eigen onderzoek zijn of een project dat wordt aangereikt vanuit het theater.

Wat we zoeken

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die 4 of 5 dagen per week (periode in onderling overleg overeen te komen) ervaring op wil doen in een bloeiend en groeiend theater. Wij zoeken een stagiair(e) met een alerte houding die samen met de verantwoordelijke voor de verhuur stevig aan de bak wil. Om de (veelal zelfstandige) taken uit te voeren is een vlotte pen en goede taalbeheersing noodzakelijk. Al ervaring in de evenementenbranche? Dat is een mooie pre!

Wat we bieden

  • Een vaste stagevergoeding;
  • Een stimulerende werkomgeving met een eigen werkplek, midden op de afdeling Horeca & Evenementen;
  • Veel interactie met andere afdelingen, zowel bij het uitvoeren van de werkzaamheden en als een gezellig team;
  • Mogelijkheden om voorstellingen bij te wonen;
  • Tijd om aan je stage-opdrachten te werken.

Enthousiast geworden? Mail je CV en een korte motivatiebrief (max. één A4) naar Robin Ekkart via: ekkart@theaterdeveste.nl of bel: 015-2153735 voor meer informatie. Hopelijk tot snel!


Hopelijk tot snel in Theater de Veste!