Kaartverkoop

Via deze website kan je eenvoudig e-tickets bestellen. Bezoek het programma overzicht voor het complete aanbod. Op deze pagina tref je extra informatie aan over de kaartverkoop.

Openingstijden kassabalie

De kassabalie van Theater de Veste is gedurende het theaterseizoen geopend van dinsdag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur, plus een uur voor aanvang van een voorstelling. Ook is de kassa op deze tijden telefonisch bereikbaar via: 015-2121312. Op officiële feestdagen is de kassa gesloten, tenzij er een voorstelling is, dan is de kassa vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Telefoon

De kassa is telefonisch bereikbaar via: 015-2121312 (di t/m za van 14.00 - 17.00 uur).

Jeugdprijzen

De ticketprijzen voor de jeugd zijn geldig voor kinderen tot 14 jaar. Benieuwd naar het jeugdtheateraanbod? Bezoek ons jeugdtheaterprogramma.

Toegankelijkheid

Theater de Veste is toegankelijk voor mensen met een beperking:

  • Ons theater is goed te bereiken vanaf de naastgelegen parkeergarage Zuidpoort.
  • De ingang van het theater is voorzien van een automatische deur.
  • In de zaal zijn enkele plaatsen voor mensen met een beperking / rolstoelgebruikers. Deze plaatsen kunnen telefonisch gereserveerd worden.
  • Er is een rolstoelgebruiker toegankelijke toilet aanwezig.
  • Slechthorenden of gebruikers van een gehoortoestel kunnen gebruik maken van het infrarood-zendsysteem. Je kunt hiervoor een speciale koptelefoon afhalen bij de garderobe.

Een voorstelling cadeau doen?

Wil je een origineel cadeau geven? Overweeg dan theatertickets voor een voorstelling, evenement of concert in Theater de Veste. Of verras iemand met een Podium Cadeaukaart. Deze giftcard is verkrijgbaar bij de kassabalie en online te bestellen via: www.podiumcadeaukaart.nl.

Persoonlijke gegevens

Indien je kaarten voor een voorstelling hebt aangeschaft waarbij een wijziging plaatsvindt, ontvang je van ons een persoonlijk bericht. Het is daarom belangrijk om je contactgegevens in je account zo volledig mogelijk in te vullen en deze goed te controleren. Lees ook onze privacy verklaring.

Transactiekosten per bestelling

In verband met wetgeving hanteren we transactiekosten à € 1,50 per bestelling i.p.v.
servicekosten per ticket. Dit geldt voor zowel online kaartverkoop als voor verkoop aan de kassabalie.

Tickets afhalen en/of retourneren

Telefonisch gereserveerde kaarten dien je binnen twee weken na reservering af te halen aan de kassa. Indien dit niet mogelijk is, kun je de kaarten thuisgestuurd krijgen. Voor deze service wordt per bestelling € 2,50 servicekosten gerekend. Reserveer je binnen twee weken voor de voorstelling, dan worden de kaarten op de avond zelf tot een half uur voor aanvang van de voorstelling voor je vastgehouden. Daarna vervalt de reservering.

We hanteren de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertzaal Directies), ook voor het retourbeleid. Tickets die reeds in bezit zijn kunnen alleen in uitzonderlijke gevallen van overmacht aan de zijde van de koper tot uiterlijk één maand voor de voorstelling worden teruggebracht. Je krijgt dan een tegoed (minus € 5,00 service en administratiekosten) op je account. Indien je in het bezit bent van e-tickets, kun je die downloaden vanuit je account op deze website en mailen naar de kassa (kassa@theaterdeveste.nl).

Heb je je kaarten nog niet gekocht, maar in reservering staan en je bent verhinderd, dan wordt je vriendelijk doch dringend verzocht de reservering tijdig te annuleren.

Pinnen? Ja graag!

Theater de Veste is een PIN Only theater. Om je snel en veilig van dienst te kunnen zijn, kan je bij de barren en de kassabalie afrekenen met je pinpas.

Drankje bij ticket inbegrepen

De toegangsprijzen van vrijwel al onze voorstellingen in de grote Theaterzaal zijn inclusief een drankje dit is t.w.v. € 5,00 inclusief theatertoeslag. Bij jeugdvoorstellingen in de grote Theaterzaal is theatertoeslag t.w.v. van € 2,50 in de ticketprijs inbegrepen; kinderen krijgen een glas limonade, een drankje voor volwassenen is niet inbegrepen. De evenementen in het Theatercafé zijn exclusief drankje in de toegangsprijs.

Extra voorzieningen

Theater de Veste heeft speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers en minder validen. In de zaal zijn vier rolstoelplaatsen aanwezig op rij 3 en 4 (aangeven bij je reservering via de kassa). Slechthorenden of gebruikers van een gehoortoestel kunnen gebruik maken van het FM frequentie-zendsysteem. Je kunt hiervoor een speciale koptelefoon afhalen bij de garderobe. Dit systeem is alleen aangesloten in de grote zaal, niet in ons theatercafé.

Huisregels en bezoekersvoorwaarden

Voor een prettig en veilig verloop van onze evenementen en activiteiten gelden de volgende huisregels:

  • Na aanvang van de voorstelling is toegang tot de zaal niet meer mogelijk.
  • Voor een prettig en veilig verloop van de voorstelling is het niet toegestaan jassen, glaswerk, ingeschakelde mobiele telefoon, foto-, film- en/of andere opname apparatuur mee te nemen in de zaal.
  • In Theater de Veste geldt een rookverbod.
  • Fotograferen en/of het maken van geluids- of video-opnamen is alleen toegestaan als daarvoor vooraf toestemming is verkregen van het gezelschap dat optreedt en van het theater.
  • Geen expliciete leeftijdsvermelding bij een voorstelling? Dan is deze niet gemaakt/geschikt voor kinderen. Neem contact op met onze kassa voor overleg.

Disclaimer

Alle gegevens op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kennelijke fouten binden Theater de Veste niet. Indien uw naam en adres bij ons bekend zijn, stellen wij u, indien mogelijk en van toepassing, vooraf op de hoogte van eventuele programmawijzigingen.

Naast de huisregels gelden in Theater de Veste de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD.