Kom ook werken bij het leukste theater uit de regio

Word jij de nieuwe stadsprogrammeur?

Theater de Veste is het theater van nu en van de toekomst met een duidelijke eigen signatuur, geheel in lijn met innovatiestad Delft. We zijn een eigentijdse, eigenzinnige en multidisciplinaire plek met een onderscheidende programmering, die bestaat uit theater-, innovatie- en debataanbod.

 

Word jij onze nieuwe collega? Theater de Veste zoekt:

Stadsprogrammeur (2 dagen per week)

Theater de Veste is een theater van de hele stad en de omliggende regio. We ontvangen een groot en divers publiek en dat willen we graag verder uitbreiden. We zijn er voor iedereen en willen ons extra focussen op jongeren & studenten, intercultureel publiek en internationals. Ook is er speciale aandacht voor ouderen, alleen gaanden en mensen met een laaginkomen. De Stadsprogrammeur speelt een centrale en cruciale rol in deze aanpak.

Voer regie op deze mooie baan

De Stadsprogrammeur legt persoonlijk contact met doelgroepen die nu nog niet zo snel ons theater bezoeken. Je gaat verschillende stadsdelen in, de campus op en legt contact met (maatschappelijke) organisaties. Er wordt gekeken waar behoeftes en waar drempels liggen en hoe het beste aansluiting kan worden gemaakt met Theater de Veste. Je bent verantwoordelijk voor de communitybuilding en het maken van verbinding tussen mensen, gemeenschappen en instellingen en ons theater. En bedenkt én geeft uitvoering aan deze ideeën: komt met creatieve en artistieke concepten en kan deze omzetten in concrete activiteiten.

Taken en verantwoordelijkheden

Als matchmaker zorg je dat er verbindingen worden gelegd tussen (nieuw) publiek en het theater. Je zoekt publieksgroepen in de stad actief op, van live tot digitaal en je voert werving/marketing uit. Je bent creatief producent voor projecten en activiteiten die tot publieksverbreding leiden, zoals bijvoorbeeld de KALEIDOS avonden, dat speciaal wordt gemaakt voor jongeren en studenten. Je bereidt activiteiten productioneel voor en tijdens de uitvoeringsdagen ben je aanwezig als spin in het web. Je maakt onderdeel uit van de afdeling marketing/educatie. Je rapporteert aan het hoofd van de afdeling.

Profiel Stadsprogrammeur

  • HBO-of WO-niveau
  • Grote affiniteit met theater 
  • Visie op en affiniteit met inclusie en communitybuilding
  • Kan conceptuele en creatieve ideeën bedenken én omzetten in concrete activiteiten
  • Productionele ervaring 
  • Ervaring in marketing en community building
  • Ondernemend, initiatiefrijk, sociaal en zeer goed in het leggen van contact met uiteenlopende (typen) mensen
  • Kan zelfstandig én in teamverband werken en heeft verantwoordelijkheidsgevoel
  • Woonachtig in Delft of omgeving
  • Goede kennis van de stad Delft, kennis van en interesse voor de verschillende publiekssegmenten en doelgroepen uit de stad

We volgen de cao Nederlandse Podia en jouw functie is ingeschaald in schaal 5 (afhankelijk van ervaring tussen € 2.125 en € 2.976 bruto per maand o.b.v. 36 uur). De functie is voor de periode van een jaar met eventuele mogelijkheid tot verlenging.

Hoe kun je reageren?

Heb je interesse, solliciteer dan naar bovenstaande functie. Stuur een mail met CV en motivatiebrief naar: vacature@theaterdeveste.nl ter attentie van Jasper Weck