Bereikbaarheid

Adres
Vesteplein 1 Delft
 

Postadres 
Asvest 1
2611 PK Delft 

 

Openbaar Vervoer

Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort' naast het theater. 

Fietsenstalling

Direct tegenover de ingang van Theater de Veste vindt u de bewaakte fietsenstalling. Kijk voor informatie over deze stalling op: u-stal.nl.

Auto

Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 Delft/Pijnacker (IKEA). Onderaan de afslag gaat u richting centrum (volg parkeerborden ‘Zuidpoort’). Zie ook: www.bereikbaardelft.nl

Parkeren

Direct naast Theater de Veste ligt de Zuidpoort Parkeergarage (900 plaatsen). Deze garage is 24 uur per dag geopend. Check voor actuele informatie over het parkeren en de tarieven de website:  webshop.parkerendelft.com. Mindervalideplaatsen bevinden zich op de laag -1, nabij de uitgang en lift.

Vrachtwagens

Vrachtwagens met goederen voor Theater de Veste die van buiten Delft komen, kunnen het beste afslag Noord nemen (toegang over Michiel de Ruyterweg is niet mogelijk).

Met de RegioTaxi Haaglanden

Ben je mindervalide en/of beschik je niet over eigen vervoer, dan kun je ook met de Regiotaxi Haaglanden naar het theater. Het telefoonnummer van de regiotaxi is: 08896-66000. Zie voor meer informatie: www.regiotaxi.haaglanden.nl

Toegankelijkheid

Theater de Veste is toegankelijk voor mindervaliden en we hebben voor slechthorenden een infrarood zendsysteem:

  • Ons theater is goed te bereiken vanaf de naastgelegen parkeergarage Zuidpoort.
  • De ingang van het theater is voorzien van een automatische deur.
  • In de zaal zijn enkele plaatsen voor mindervaliden / rolstoelgebruikers. Bel of mail met de kassa om deze te reserveren.
  • Er is een mindervaliden / rolstoelgebruiker toegankelijke toilet aanwezig.
  • Slechthorenden of gebruikers van een gehoortoestel kunnen gebruik maken van het infrarood-zendsysteem. Je kunt hiervoor een speciale koptelefoon afhalen bij de garderobe.
  • Kies je voor plaatsen op het balkon? Hou er rekening mee dat er geen lift in Theater de Veste is.