SeksKlimaat

Maria Goos, Michiel de Jong & Sieger Sloot
vr 7 okt 20:15 - 21:55
vr 7 okt ’22
20:15 - 21:55
  • vr 7 okt ’22
    20:15 - 21:55
    Theaterzaal

Een voorstelling om naar uit te kijken, want ‘Seksklimaat’ wordt geschreven én gespeeld door Maria Goos. Na afloop ben je van harte welkom bij het nagesprek met de acteurs.

Goos heeft talloze zeer succesvolle televisieseries, toneelstukken en films als ‘Pleidooi’, Oud Geld’, ‘Familie’ en ‘Cloaca’ op haar naam staan. Goos speelt deze voorstelling met twee van haar beste vrienden.

Een voorstelling over drie sukkels die proberen een goed mens te zijn

Als jij met twee van je beste vrienden honderd keer zou ontbijten, wat worden dan terugkerende onderwerpen? Waarvan gaan jullie met de servetten wapperen? Waarvan gaan jullie op tafel slaan? Waarvan worden jullie stil?

Maria, Sieger en Michiel hadden het over de klimaatcrisis. Soms te lang, vonden er twee van de drie. En dat irriteerde de derde. En ze hadden het over seks. Een veel leuker en minder gecompliceerd onderwerp, dachten ze tot twee van de drie zeiden dat de derde er te gecompliceerd over deed. En dat irriteerde de derde dan weer.

En toen werd het een voorstelling. En dat vond iedereen top.

Lief publiek,

Kom je kijken naar SeksKlimaat?
Dan hebben wij, Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot, een verzoek aan je.
Ons decor bestaat uit wat ons publiek meeneemt naar de voorstelling. Het mag van alles zijn, wat jij als bezoeker maar kwijt wil. Maar liever geen tassen met kleding. Je krijgt het niet meer terug want we geven het weg aan mensen die het willen hebben of het gaat mee naar de volgende dag als we SeksKlimaat weer ergens anders spelen. Als het overblijft, brengen we het naar de kringloop.
Neem het dus mee als je naar SeksKlimaat komt. We zien jou en je spullen met grote nieuwsgierigheid tegemoet,

Tot in het theater,
Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot

 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Na afloop vindt in het Theatercafé een nagesprek met de acteurs plaats. Je bent van harte welkom!

Onderdeel van