za 30 mrt 20:15 - 22:20
Opvolger van zijn zeer goed ontvangen programma ‘Bloedlijn’

Soelaas

Bertolf
30 mrt ’19
20:15 - 22:20
  • za 30 mrt
    20:15 - 22:20
    Theaterzaal

Volgens singer-songwriter Bertolf zijn er twee soorten muziekliefhebbers: zij die door muziek in hun stemming bevestigd willen worden en zij die muziek gebruiken als stemmingsregelaar.

In ‘Soelaas’ onderzoekt hij hoe dat bij hem gaat. Waarom schrijft Bertolf eigenlijk liedjes? Om een gevoel te uiten, om iets op te lossen of misschien allebei? En hoe zit dat bij andere liedjesschrijvers die hij bewondert? Zingend en vertellend probeert Bertolf, een van de beste songwriters van ons land, soelaas te bieden. Hij speelt daarbij muziek van zijn nieuwste album, de allermooiste nummers van zijn vorige platen en songs van muzikale helden als Paul McCartney, Bob Dylan en Paul Simon.

Resensie quotes van HEAVEN **** over het nieuwe album: "...parels waar mensen als Elvis Costello en Paul McCartney zich niet voor zouden schamen"(...) "...twaalf prachtliedjes van zeldzame klasse."(...) "...onbetwiste topplaat."

'Zo zuiver gezongen en zo precies gearrangeerd klinken singer-songwriters zelden' (De Volkskrant over First & Then)


'Een concert met humor, zelfspot en zeer hoge muzikale kwaliteit. Een voorstelling van het hoogste niveau'. (VPRO 3voor12 over Bloedlijn)

'Zijn gitaarwerk en songs staan in Nederland op eenzame hoogte'.
(Noord-Holland Dagblad over First & Then)


 

Credits

regie: Diederik van Vleuten | zang en gitaar: Bertolf Lentink | gitaar: Rolf Verbaant | contrabas: Dirk Schreuders

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie