Thuis bij Ellen

Ellen ten Damme
26 mrt
20:15
  • do 26 mrt
    20:15 - 22:00
    Rabozaal
    Geweest

Huiveringwekkend, ontroerend, verrassend en aangenaam gek - Als een muzikale en zingende Pippi Langkous in haar eigen one-woman show neemt Ellen u mee langs hoogte- en dieptepunten uit het leven van deze rasartiest pur sang. Zie hoe de liedjes opborrelen in de keuken. Slaapkamergeheimen zijn vanaf nu niet meer geheim. Wie weet zit u aan het einde van de avond wel samen met Ellen op de bank! Deze voorstelling bevat persoonlijke ontboezemingen en boute uitspraken. Is huiveringwekkend, ontroerend, verrassend en gek. Maar is vooral ook om te lachen.
 

[ticket inclusief drankje]
 

Kom eten in het pop-up restaurant 'Tutti Frutti’
Waan je in de binnentuinen en patio's van Sicilië tijdens een warme zomeravond en geniet van de Siciliaanse keuken, bereid met hart en ziel. Als dochter van een diepgewortelde Siciliaanse familie maakt Julia deel uit van generaties vrouwen die met passie en hartstocht koken. In Nederland begon ze, na jarenlange horeca-ervaring, op 22-jarige leeftijd met haar Tutti Frutti & Company catering bedrijf. Zo geeft zij het cultureel erfgoed van haar familie door.

Iedere week is er een wisselende kaart en u kunt heerlijk eten v.a. € 18,50 per menu. Reserveren via eten@theaterdeveste.nl of de kassa van Theater de Veste: 015 – 212 13 12 (di t/m za van 15 - 18 uur).

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie