Radman

Het Zuidelijk Toneel en Schippers&VanGucht
Een unieke en 1,5 meter proof theaterbeleving voor iedereen, van jong tot oud
vr 9 jul - zo 11 jul
vr 9 jul ’21
-
zo 11 jul ’21

Wij brengen theater in alle vormen en maten. In ons eigen gebouw, maar ook op locatie in onze eigen geliefde stad. ‘Radman’ is een unieke en 1,5 meter proof theaterbeleving voor iedereen, van jong tot oud, cultuurliefhebber tot kermisfanaat. 

Let op: in een gondeltje kan een huishouden van max. vier personen. Voor meer uitleg over bestellen zie hieronder.

In een 18 meter hoog reuzenrad speur je met een koptelefoon op het hoofd en toneelkijker in de hand naar sporen van het verhaal. Intiem theater in een gondeltje uitkijkend over Delft. En zonder draaimolen is de voorstelling natuurlijk niet compleet. Een voorstelling die op kermis lijkt, maar theater is. Een beleving voor de hele familie.

Locatie + praktische info

Deze speciale happening vindt plaats op de Markt - Delft. Je koopt een ticket per gondel voor een bepaald tijdslot (per half uur) en voor maximaal 4 personen. Wel moet er van te voren online worden gereserveerd.

Omdat Radman ronddraait is de instaptijd voor iedere gondel uniek, maar we zorgen ervoor dat je niet lang hoeft te wachten. De gondels worden na iedere ronde gereinigd. De aangegeven eindtijd is de starttijd van het laatste tijdslot van de dag. 

Per gondeltje kun je met een huishouden plaatsnemen (max. 300 kg). Kom je niet uit een huishouden, dan graag apart een 'eigen' gondel reserveren. 

Radman is een beleving voor alle leeftijden; iedereen is welkom. Echt helemaal begrijpen doen kinderen het vanaf 7 jaar. Voor de beleving kunnen kinderen vanaf 4 jaar al in Radman stappen. Ze krijgen natuurlijk ook een koptelefoon en kunnen meezoeken naar de interventies. Voor kinderen daaronder is het ‘gewoon’ een spannend ritje in een reuzenrad; maar dat is ook hartstikke leuk. 

"Reuzenrad biedt een liefdevolle blik op de stad" - Theaterkrant