ma 27 jan - di 28 jan
Holland Dance Festival

Talent On The Move 2020 (mixed bill)

The Ailey School New York @ Codarts Rotterdam
27 jan ’20
-
28 jan ’20
  • ma 27 jan
    20:15
    Theaterzaal
  • di 28 jan
    20:15
    Theaterzaal

Traditiegetrouw vindt in Theater de Veste de première plaats van Talent On The Move, het opwindende programma voor nieuw aanstormend danstalent dat Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam sinds 2009 gezamenlijk presenteren.

Voor de komende editie, die plaatsvindt tijdens het zeventiende Holland Dance Festival, hebben de twee organisaties een heel bijzondere ‘festivalsurprise’ bedacht, waarvoor Codarts – dé hotspot voor eigentijdse dans in Nederland – de toonaangevende Ailey School uit New York heeft uitgenodigd, gelieerd aan het wereldvermaarde Alvin Ailey American Dance Company. Exclusief voor Theater de Veste presenteren de twee internationale topdansinstituten een programma waarin de jonge danstalenten uit New York en Rotterdam met elkaar de sterren van de hemel dansen.

Het programma biedt een ‘fijnproeverij’ van diverse korte choreografieën, speciaal gemaakt voor de dansers aan beide kanten van de oceaan en exclusief samengesteld voor deze twee voorstellingen in het Holland Dance Festival. Bij beide voorstellingen is een inleiding en een ‘meet & greet’ met de dansers inbegrepen. Voorafgaand aan de voorstellingen in Delft organiseert Holland Dance Festival in samenwerking met Codarts Rotterdam een intensief bezoekersprogramma voor de New Yorkse gasten, met bijzondere ontmoetingen met vertegenwoordigers van de Nederlandse dans, masterclasses en workshops en voorstellingsbezoeken tijdens het Holland Dance Festival.

Theater de Veste satelliet theater van Holland Dance Festival

Het belangrijkste internationale dansfestival van ons land strijkt de komende editie wederom in Delft neer. Een zinderende samenwerking om het publiek voor even ver weg mee te nemen. Al dertig jaar haalt Holland Dance Festival uit de hele wereld primeurs naar Nederland. Voor het complete festivalprogramma bezoek: www.holland-dance.com


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Om 19.15 uur is er een gratis inleiding te bezoeken en na afloop is er een ‘meet & greet’ met de dansers

Onderdeel van:
Delft Moves
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie