De terugkeer van Aart Staartjes op het toneel

Een goed mens

Aart Staartjes & Victor Reinier
vr 22
maart

Een thrillerkomedie in regie van Johan Doesburg waarmee, hoe fijn Aart Staartjes terugkeert op het toneel. Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van zijn jongere ik.

Speciaal voor Aart Staartjes schreef Flip Broekman de thrillerkomedie 'Een goed mens', waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie 'Roem' en al jaren hoofdrolspeler in de populaire televisieserie 'Flikken Maastricht', heeft hij de perfecte tegenspeler. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel.
 

Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van een man, die niet van plan is ooit nog te vertrekken. Samen bespreken zij hun verwachtingen van het leven en waarom er zoveel anders is verlopen dan de bedoeling was. Is de jongere man naïef of is de oude dokter cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is? Waarom blijft de jongere man en wat hebben de twee mannen met elkaar gemeen? Een intrigerende thrillerkomedie, die velen een spiegel voorhoudt.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten