Coverband is echt een understatement

Pink Floyd’s Anniversary Show [première]

Pink Project
29 sep
20:15
  • za 29 sep
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

Na de succesvolle 'Pink Floyd in Concert' tour, start Pink Project het
seizoen 18|19 met een nieuwe sensationele productie. Deze 'Pink Floyd’s Anniversary Show' staat onder andere in het teken van de albums 'The Wall' en 'The Division Bell' die in 2019 respectievelijk 25 en 40 jaar bestaan. Wij hebben de eer om gastheer te zijn van de première van deze show!

Kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met onder andere prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables.

 

Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het
gehele Pink Floyd oeuvre perfect uit te kunnen voeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Ze weten hun publiek te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie