FC de Rebellen

John de Wolf, Glenn Helder e.a.
vr 16
december
 • vr 16 dec 2016
  20:15 - 22:35
  Rabozaal
  Eindtijd 22:35
  €25.00
  Geweest
"Meest wonderlijke artiesten van de theaterwereld" (De Telegraaf) - Marcel Meeuwis, oud-voetballer van o.a. Feyenoord heeft FC de Rebellen opgericht, een selectie van oud-voetballers die bekend staan als rebellerend in de tijd dat zij als profvoetballer actief waren. Anekdotes uit de kleedkamer, persoonlijke verhalen, hilarische ervaringen met coaches, maar ook vragen die beantwoordt worden. En het publiek wordt actief betrokken tijdens de gehele voorstelling, met name tijdens onze 'Rebelse Quiz'.


 
Na de voorstelling vindt 'de verlenging' plaats in de foyer en is het mogelijk met alle Rebellen op de foto te gaan, of je aangeschafte boek persoonlijk te laten signeren. De presentatie ligt in handen van Koert Westerman die de avond in goede banen probeert te leiden, al is dat soms lastig met onze onvoorspelbare Rebellen daardoor is er veel ruimte voor improvisatie en verrassingen!

Credits: 

In de theaterselectie zit onder anderen: John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis, Leo Alkemade (cabaretier) en is er iedere voorstelling een gast-Rebel.

[ticket inclusief drankje | bewaakte garderobe]