Spitz!

Ellen ten Damme
9 okt
20:15
  • di 9 okt
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

Uitdagende mix van muziek, dans en film
Na het succes van de theatershows ‘Durf Jij?’ en ‘Cirque Stiletto’ presenteert Ellen ten Damme ‘Spitz!’, een nieuwe show met persoonlijke liedjes, moderne dans en visuals. Voor deze voorstelling werkt ze samen met Scapino Ballet Rotterdam. De choreografieën van artistiek leider Ed Wubbe zijn een prachtige aanvulling op de liedjes van Ten Damme’s cd ‘Durf Jij?’ en opvolger ‘Het Regende Zon’. Voor haar nummers maakte ze gebruik van zelfgeschreven teksten en die van Ilja Leonard Pfeiffer, Harry Mulisch en Remco Campert. Voor ‘Spitz!’ neemt de stoere brunette acht dansers en natuurlijk haar eigen band mee. “Anno 2012 hebben we in dit kikkerlandje weinig vakvrouwen van haar kaliber.” (De Telegraaf)

Bericht 27 juni 2012
Let op: Wegens omstandigheden is de voorstelling 'Spitz' van Ellen ten Damme verplaatst naar 9 oktober 2012 (i.pv. 6 oktober).
Bezoekers die een kaartje hadden voor de oorspronkelijke datum, worden automatisch verplaatst. Zij worden hierover nog geïnformeerd. Mocht u reeds een kaartje hebben en niet op de nieuwe speeldatum kunnen, dan kunt u uw kaart retourneren.


Excuses voor het eventuele ongemak.


[let op: zomersluiting kassa van 30 juni t/m 27 augustus 2012]

Muziek na afloop
Na afloop van de voorstelling levert DJ JoeyDraaitPlaatjes een muzikale bijdrage in het B&L Theatercafé. U bent van harte uitgenodigd!
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie