'Een man een man' terug wegens succes

Het vileine en ijzersterke 'Een man een man' van Kees Prins en Roel Bloemen is terug! De komedie toerde zo’n vijf jaar geleden zeer succesvol door Nederland. Komend seizoen is dit hilarische stuk te zien met komisch zwaargewichten Peter Heerschop en Peter Blok in de hoofdrollen.

Over 'Een man een man'

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging.

Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

'Een man een man' is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster (gespeeld door Jennifer Welts) en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

De pers over de eerdere uitvoering van 'Een man een man':

"Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen" - Het Parool

"De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling." - Theaterkrant

Klik hier om de eerste beelden te bekijken.

 

Een man een man

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts

Vileine komedie over de dingen niet groter maken dan ze zijn
wo 25 sep ’24 20:15