Vind wat je niet zoekt bij Theater de Veste

Klaar om verrast te worden? Het nieuwe programma van Theater de Veste daagt je uit om te vinden wat je niet zoekt - of misschien juist wel! Vanaf juni is het programma beschikbaar en start de ticketverkoop voor het seizoen 24|25. De animo voor ons theateraanbod is groot, dus wacht niet te lang met bestellen.

Rijk programma 

Het programma bestaat uit een diverse mix van bekende artiesten en gezelschappen. Zo voorziet Jan Jaap van der Wal je van scherpe analyses, en cabaretiers Clifton Braam, Dolf Jansen en Sjaak Bral laten je stevig lachen met hun oudejaarsconferences vol humor en reflectie op het afgelopen jaar. De veelgeprezen David Bowie tributeband Starman keert wegens groot succes terug, internationaal gevierd trompettist Eric Vloeimans speelt de sterren van de hemel en muzikaal wonderkind van de Nederlandse podia: Jett Rebel komt eveneens langs. Een muzikaal feest! Al meerdere malen speelden deze artiesten de zaal plat van Theater de Veste.

Verder zijn er optredens van de band Nielson, het spraakmakende dansgezelschap Club Guy & Roni treedt op en je treft bekenden van de televisie zoals Margôt Ros (Toren C) en Tjitske Reidinga (o.a. Maestro en Gooische Vrouwen). Jakop Ahlbom Company presenteert de theaterhit ‘Horror’ en topgezelschappen als Toneelgroep Maastricht, Het Nationale Theater, NITE, Urland, Theater Oostpool en Orkater komen komend seizoen naar Delft! ... en er is meer... veel meer!

Klik hier voor het nieuwe programma!

Veel te beleven

Naast diverse voorstellingen en concerten, staan er ook nog filosofische events, festivals en een reeks andere evenementen op het programma. Kortom, of je nu een doorgewinterde theaterliefhebber bent en/of iemand die het avontuur wil aangaan, bij Theater de Veste kan je naar hartenlust genieten. Stap uit je comfortzone, omarm het onbekende en laat je verrassen door wat ons nieuwe programma voor jou in petto heeft. Want soms is het vinden van wat je niet zoekt de grootste beloning!