zo 10 mei 15:00
Gebaseerd op een van de leukste en meest verkochte kinderboeken in tijden

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen

Meneer Monster | CDP Theatre Producers (5+)
10 mei ’20
15:00

“Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.” (Theaterkrant ****)

Met deze losgeslagen voorstelling vol humor en tovenarij en won Meneer Monster in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel. De voorstelling is gebaseerd op een van de leukste en bestverkochte kinderboeken aller tijden, waarin Andy en Terry een theaterstuk over hun boomhut moeten maken. Maar waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Credits

tekst: Richard Tulloch en Edward van den Vendel, naar het boek van Andy Griffiths en Terry Denton | regie: Liesel Badorrek | spel: Christiaan Bloem, Olaf van de Ven en Chris Koopman
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie