za 4 jan 20:30
Het podium is voor de dansliefhebber

Stadsbal Delft #12

Theater de Veste en Dansschool Wesseling
4 jan ’20
20:30

Begin het nieuwe jaar goed en kom naar de wintereditie van Stadsbal Delft. Een sfeervolle uitgaansavond, waar volop gedanst kan worden in verschillende dansstijlen. Voorafgaand aan het bal worden leuke workshops gegeven.

Naast dat je zelf heerlijk kan dansen in één van de drie dansarea’s, zijn er workshops vooraf en presentaties door professionals gedurende de avond. Tot op de dansvloer!

Workshops

Voorafgaand aan het Stadsbal wordt om 19.00 uur een voorprogramma gepresenteerd. Tijdens het bestelproces kies je eerst een Stadsbal ticket en dit kan je aanvullen met één van onderstaande workshops/masterclass:

  • Workshop Mambo (Salsa on 2) door Marsies Mambo
  • Masterclass Ballroom door Joost Findhammer en Sina Sawall
  • Workshop Zouk door TotallyZouk

 

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan het Stadsbal Delft ga je akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

Laatste nieuws

Nieuwtjes, de laatste updates en presentaties worden allemaal bekend gemaakt via deze website en online via: www.facebook.com/stadsbaldelft

Met show door danskampioenen Joost Findhammer en Sina Sawall

Onderdeel van:
Delft Moves
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie