za 14 dec 20:15 - 22:05
Het jaar vakkundig gefileerd en opgediend, overgoten met de gulle lach

Vaarwel 2019

Sjaak Bral
14 dec ’19
20:15 - 22:05
  • za 14 dec
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal

Waar tijd haar greep verloren heeft, weet niemand meer hoe laat het is. Maar gelukkig is daar: Sjaak Bral. Al bijna een kwart eeuw is hij de Duider van het Jaar en zo helpt de Haagse humorist ons om het oude af te sluiten, zodat we het nieuwe kunnen omarmen.

En dat blijft hij doen ‘totdat ik met gestrekte oorlellen lig’. Non-stop, solo, altijd actueel, vlammend en vertederend, met bravoure en veel humor gebracht. Ook 2019 wordt vakkundig gefileerd en opgediend, overgoten met de gulle lach. En vervolgens: Vaarwel 2019! “Droge, granietharde humor en subtiele woordgrappen.” Algemeen Dagblad (**** over ‘Vaarwel 2017’)

 

De pers over Sjaak:

 

  • Trouw over ‘Vaarwel 2018’: “Hij weet het jaar knap in grappen te verpakken, je bent aan het eind weer helemaal actueel opgefrist.”
  • Algemeen Dagblad **** over ‘Vaarwel 2017’: “Een snel gesneden terugblik op de afgelopen twaalf maanden in de traditie van Wim Kan, steevast gefundeerd op Brals droge, granietharde humor en subtiele woordgrappen.”

 

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie