do 28 nov 20:15 - 22:20
Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Martijn Fischer
28 nov ’19
20:15 - 22:20
  • do 28 nov
    20:15 - 22:20
    Theaterzaal

Na een succesvolle clubtour is het nu de hoogste tijd om de hits van André Hazes naar het theater te brengen. Want daar leent zijn muziek zich perfect voor, zeker als die wordt gebracht door theaterbeest Martijn Fischer en zijn band. Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen.

Grote thema’s als liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over alledaagse dingen. Het resultaat is een mix van levensliederen en feestmuziek en precies dat maakt Hazes een icoon voor iedereen. Zijn muziek troost en verbroedert. Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van de Amsterdamse volkszanger in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en de film ‘Bloed, zweet en tranen’. Dus als iemand dichtbij komt…

 

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

 Martijn Fischer, Ingeborg Helder en band o.l.v. Roger Happel

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie