vr 18 okt - za 19 okt
Een muzikale familiebelevenis

Le Cirque Poussière

La Faux Populaire
18 okt ’19
-
19 okt ’19
  • vr 18 okt
    19:30
    Theaterzaal
  • za 19 okt
    19:30
    Theaterzaal

Het Franse gezelschap La Faux Populaire zet met Le Cirque Poussiere de deur naar de verbeelding wagenwijd open in deze voorstelling voor de hele familie (7+).

Een muzikale familiebelevenis vol met circustechnieken om je te laten betoveren en verwonderen. We ontmoeten vier personages die niet dezelfde taal spreken en zich in een soort Babylonische spraakverwarring bevinden.

Dus zit er niets anders op dan maar met lichaamstaal te communiceren. Alles wordt in de strijd gegooid: circus, theater, clownerie en muziek. Circusmaker Julien Candy maakte een mooie en gekke voorstelling tegelijk. Dagelijkse rituelen worden uitvergroot, met hier en daar een Franse knipoog naar Jacques Tati. 


Festival Visuals

Theater de Veste presenteert regelmatig een bijzonder visueel (internationaal) theateraanbod onder de noemer 'Festival Visuals'. Fascinerende juweeltjes van hoogstaande kwaliteit waarin beelden veelzeggend zijn. Het zijn voorstellingen van makers die gemeen hebben dat hun werk tot ver over de landsgrenzen succesvol is.

Onderdeel van:
Festival Visuals
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie