wo 9 okt 20:15
“Knappe balans tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering.” NRC Handelsblad

Niets te verliezen

Soundos
9 okt ’19
20:15
  • wo 9 okt
    20:15
    Theaterzaal

Soundos leerde het klappen van de zweep bij Comedytrain en is een van de drie Nederlandse comedians die door Netflix zijn gevraagd om een eigen special op te nemen. Maar geloof ons, het is nog veel leuker om je in het theater te laten inpakken door deze comedydiva. Dus heb je genoeg van al het gezeur, valse emoties, pseudo-engagement en allochtonenclichés, maar sta je open voor uitgesproken meningen en ijzersterke humor? Kom dan naar Soundos!

Grappiger, eerlijker en kwetsbaarder zag je haar niet eerder. Hoe dat komt? Omdat ze niets te verliezen heeft. Maak je op voor “anderhalf uur aan harde grappen en persoonlijke verhalen, in de beste stand-upcomedy-traditie” (Theaterkrant).

De pers over Soundos:

  • NRC Handelsblad ****: “Soundos heeft een knappe balans gevonden tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering. Ze gaat pijnlijke ervaringen vaak met veel humor te lijf. (…) Hoewel cabaret en stand-up comedy vaak het best tot hun recht komen in kleine zaaltjes, is het eigenlijk vreemd dat Soundos nog steeds in Klein Bellevue staat. Daarvoor is haar voorstelling simpelweg te goed.”
  • Theaterkrant: “Anderhalf uur harde grappen en persoonlijke verhalen, in de beste stand-upcomedy-traditie”.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

regie: Wimie Wilhelm

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie