“Ongelooflijke Chopin-uitvoeringen”

Zondagochtendconcert

Camiel Boomsma & Club Classique
13 okt
11:30

Camiel Boomsma is een van de meest veelbelovende pianisten van deze tijd. Pers en publiek roemen zijn uitzonderlijk mooie klank en unieke toucher. Voor zijn nieuwste album ‘Musings’ werd Camiel vergeleken met Radu Lupu en Maria Joao Pires.

De Volkskrant schreef: “… aan Boomsma’s vingers kleeft fluweel.” Pizzicato gaf de hoogst mogelijke beoordeling: “Ongelooflijke Chopin-uitvoeringen”. Club Classique is een muzikaal netwerk van jonge en soms wat oudere, eigenwijze maar vooral bevlogen musici dat de grenzen van de klassieke muziektraditie verkent. ‘Klassiek voor iedereen!’ is hun motto. Ze zijn met regelmaat te gast in het televisieprogramma Podium Witteman.

 

[toegangsprijs inclusief koffie/thee | bewaakte garderobe]

 

 


 

Onderdeel van:
Kamermuziekserie 1

Programma

Programma: Schubert, Gretchen am Spinnrade (arr. Franz Liszt), 4 Impromptus, D. 899, Op. 90; Chopin, Piano concert no 2 met Club Classique

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie