Een doldwaze komedie voor de hele familie

Alone@Home

MATZER Theaterproducties | Joep Onderdelinden e.a. (8+)
31 mrt
14:30
  • zo 31 mrt
    14:30 - 16:30
    Theaterzaal
    Geweest

Alone@Home is een middag vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke live muziek voor de hele familie.

 

Twee kinderen – die elkaars bloed kunnen drinken – zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen (o.a. Joep Onderdelinden) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Een geräuschmacher (Eddie B. Wahr) schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, ondersteund door live musici met heerlijke liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.


'Alone@Home', met een knipoog naar de alom bekende film, is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid; het gevaarlijkste uitje voor de hele familie dit theaterseizoen.
 

Credits

Regie: Madeleine Matzer | Spel: Joep Onderdelinden, Eddie B. Wahr, Merel Pauw e.a. | Script: Lucas de Waard, Daan Windhorst | Composities: Helge Slikker
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie