Knetterend liefdesspel tussen twee onberekenbare deeltjes

Heisenberg

Theater Rotterdam (Hans Croiset en Elsie de Brauw)
za 16
februari

Liefdesspel tussen twee mensen (gespeeld door Elsie de Brauw en Hans Croiset) die al een groot deel van hun leven hebben geleefd. Kan een liefdesrelatie op latere leeftijd onderzocht worden via een wetenschappelijk principe?

Met inleiding en kom vooraf eten in ons Theatercafé!

Midden op een hectisch, overvol station, ziet Georgie Alex en ze kust hem in zijn hals. Dit indringende moment dwingt de twee vreemden ertoe zichzelf op het spel te zetten. Eigenlijk zijn ze niet op zoek naar iets en zeker niet naar iemand, maar gaan ze tot hun eigen verrassing een ontdekkingsreis aan naar elkaar, naar zichzelf en naar wat het leven hen nog te bieden heeft. Ze proberen een manier te vinden om te leven met de obstakels die de weg naar vrijheid en geluk blokkeren.

 

Simon Stephens schreef een stuk zoals hij nooit eerder deed. Het onzekerheidsprincipe van Heisenberg koesterend, experimenteert hij vrijuit met Georgie en Alex. Hij creëert een humoristisch, muzikaal en energiek universum, een wereld vol levenskracht die loskomt als je het onvoorspelbare omhelst.

Voorafgaand aan de voorstelling vindt er om 19.15 uur een gratis inleiding plaats. U bent van harte welkom!

Eten bij toneel
Kom voor een smakelijke appetizer voorafgaand aan uw toneelbezoek bij ons eten in het Theatercafé. U zit met medebezoekers aan lange tafels die vol lekker eten staan om te delen. En wij zorgen voor een boeiend randprogramma rondom de voorstelling.
The Living, een restaurant op steenworp afstand van ons theater, kookt voor u. Jorine en haar team zorgen voor afwisselende en vooral lekkere gerechten, 100% vegetarisch en 100% biologisch. The Living staat voor creatief homemade food met groente in de hoofdrol en een verregaand duurzaamheidsbeleid op de achtergrond. Voor € 20 p.p. eet u mee.


Om 18.30 uur is ons theater geopend en vanaf 18.45 uur worden de gerechten uitgeserveerd. Wij zien u graag!
 

Credits

In deze bewerking staan theatericonen Hans Croiset en Elsie de Brauw samen op het toneel. De scherpzinnige vertaling van Ariane Schluter en regie van Johan Simons voeden de chemische reactie tussen deze twee.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten