Altijd al floormanager willen worden in een theater dan is dit je kans…

Kom ook werken bij het leukste theater uit de regio!

Theater de Veste is het theater van nu en van de toekomst met een duidelijke eigen signatuur, geheel in lijn met innovatiestad Delft. We zijn een eigentijdse, eigenzinnige en multidisciplinaire plek in de randstad met een onderscheidende kwaliteitsprogrammering, die bestaat uit theater- innovatie- en debataanbod. Onze samenwerkingen reiken van stad tot land en verder. Per seizoen vinden er ruim 300 voorstellingen, evenementen en programma’s plaats.

Theater de Veste zoekt een:

Floormanager (14-16 uur)

Als floormanager zorg je dat onze theateravonden op rolletjes lopen. Je voert regiediensten tijdens onze voorstellingen en andere activiteiten en bent hiermee het eerste aanspreekpunt op het gebied van horeca en dienstverlening voor onze bezoekers én voor de optredende artiesten. 

Je werkt zelf mee en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de horeca-activiteiten zoals de ontvangst, begeleiding en bediening van het publiek en artiesten voorafgaand, tijdens pauzes en na afloop van de voorstelling/activiteit. Je coördineert en instrueert tijdens de regiediensten het horecateam en stimuleert teamwork, je houdt toezicht op de invoering en naleving van normen en voorschriften en op representabele verzorging van personeel en publieksruimtes. Je treedt op bij klachten, calamiteiten en incidenten (BHV).

Kortom, je bent het gezicht van de avond en zorgt dat de bezoekers en artiesten niets tekortkomen.

Profiel

  • Je bent een horecamens pur sang
  • Je hebt affiniteit met theater
  • Je bent klantgericht: je bent pas tevreden als de gasten en artiesten dat zijn
  • Je hebt snel overzicht, stressbestendig, kunt structureren én improviseren
  • Je bent communicatief vaardig en begeleidt het team van horecakrachten op een heldere en motiverende wijze
  • Werkt zelfstandig, hebt overzicht en een hands-on mentaliteit
  • Je hebt oog voor details en sfeer
  • Hebt geen problemen met onregelmatige werktijden
  • Bent woonachtig in Delft of directe omgeving 
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie óf je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een horecafunctie en bent toe aan een volgende stap waarin je ook collega’s aanstuurt. Geef helder aan waarom jij klaar bent voor deze stap.

Wij bieden

Wij bieden je een prachtige functie in een van de leukste theaters van Nederland, in een geweldige en innovatieve stad met een divers cultureel klimaat. Je komt te werken met fijne collega’s in een open en betrokken team. De functie is voor gemiddeld 14,4 uur per week, ingang het liefst per half juni. 

Om goed op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt in het theater is er een goede personeelsregeling om voorstellingen te bezoeken. Meer informatie over onze organisatie lees je op www.theaterdeveste.nl.

We volgen de cao Nederlandse Podia en jouw functie is ingeschaald in schaal 6 (1e werknemer horeca, afhankelijk van ervaring tussen de € 2459,55 en € 3453,26 bruto per maand o.b.v. 36 uur). De functie is voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging en een vaste aanstelling.

Theater de Veste streeft naar diversiteit en inclusiviteit in samenstelling, achtergrond en expertise van het team!

Hoe kun je reageren?

Heb je interesse, stuur dan jouw motivatie met CV voor 1 juni naar: vacature@theaterdeveste.nl ter attentie van Duurt van Dijk. Voor meer informatie kun je ook bellen naar Duurt via 015-2131523 of mailen naar: v.dijk@theaterdeveste.nl