“Een authentiek talent met een neus voor granieten grappen.” (AD ****)

Later was alles beter

Peter Pannekoek
13 feb
-
14 feb
 • wo 13 feb
  20:15 - 21:45
  Theaterzaal
  Geweest
 • do 14 feb
  20:15 - 21:45
  Theaterzaal
  Geweest

De kaarten voor zijn eerste voorstelling ‘Zacht van binnen’ waren niet aan te slepen, mede dankzij zijn optredens bij DWDD, waar hij twee seizoenen lang huiscabaretier was. Dus kunnen we nauwelijks wachten tot supertalent Peter Pannekoek de theaters induikt met deze opvolger, een voorstelling over later.

‘Later was alles beter’. Het oude is aan het sterven en het nieuwe moet nog geboren worden. Nu is de tijd van Peter Pannekoek. “Zijn flair, zelfspot en goed doordachte omdraaiingen maken van zijn debuut geolied theater.” (NRC Handelsblad **** over ‘Zacht van binnen’)
 

 


 


 

Algemeen Dagblad **** over ‘Zacht van binnen’:
“Indrukwekkende solovoorstelling. Een authentiek talent met een neus voor granieten grappen en een puik gevoel voor timing.”

NRC Handelsblad **** over ‘Zacht van binnen’:
“Zijn flair, zelfspot en goed doordachte omdraaiingen maken van zijn debuut geolied theater. (…) Een jonge, sprankelende cabaretier die juichend kan worden binnengehaald.”

Theaterkrant **** over ‘Zacht van binnen’:
“Met ‘Zacht van binnen’ laat hij zien niet alleen een goede stand-up comedian, maar ook een interessante theatermaker te zijn.”

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie