Enerverende, hilarische verhalen. En drie imitaties, in dienst van het verhaal

De Oplossing

Erik van Muiswinkel
23 jan
20:15
  • wo 23 jan
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Erik van Muiswinkel komt naar Delft met ‘De Oplossing’. Hij probeert de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, bètadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en hilarische verhalen. ‘De Oplossing’ is terug naar de basis, opnieuw nadenken, huiswerk maken. Een cabaretvoorstelling in het Nederlands, Grieks, Italiaans en Zoeloe, voor ieder nieuwsgierig mens van tien tot honderd jaar. Met slechts drie imitaties, in dienst van het verhaal. Dus komt allen naar het instituut, waar Erik al sinds 1985 liefdevol wordt opgevangen: het theater!
  

NRC Handelsblad **** over zijn vorige voorstelling ‘De Olieworstelaar’:
“Sterke verhalen en rake grappen. Van Muiswinkel is een persoonlijkheid die zijn gehoor soepel meeneemt. (…) Cabaret waar je lang over napraat.”

Het Parool **** over zijn vorige voorstelling ‘De Olieworstelaar’:
“Prachtig van taal, gelardeerd met een exact afgewogen hoeveelheid grappen. Een sterk staaltje zelfreflectie.”

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie