Het mag niet, maar levert wel prachtige liedjes op

Er mag zoveel niet

Andermans Veren live!
14 nov
14:30
  • wo 14 nov
    14:30 - 16:35
    Theaterzaal
    Geweest

Andermans Veren Live maakt theaterprogramma’s van de mooiste, Nederlandstalige cabaret- en kleinkunstliederen van de afgelopen eeuw. Het live concept is gebaseerd op het radio programma Andermans Veren, iedere zondag tussen 10:00 en 11:00 te horen op radio 5. Presentator Kick van der Veer is dan ook zeer nauw betrokken bij de samenstelling van het repertoire voor de voorstelling.

 

Aan de hand van een thema zoeken ze naar bekende en onbekende liederen, die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben. Liedjes om mee te zingen, maar ook parels die al decennia lang niet gehoord zijn.

Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan; het mag niet, maar het leverde wel prachtige liedjes op.'Er mag zovéel niet’ is een heerlijk programma van Andermans Veren Live – met werk van Ivo de Wijs tot Annie M.G. Schmidt, van Cornelis Vreeswijk tot Brigitte Kaandorp en van Maarten van Roozendaal tot Drs. P.
Zelfs voor de liefhebber valt er nog genoeg te ontdekken!

Laat je verrassen en ontroeren door dit muzikale ensemble, bestaande uit Johan Hoogeboom, Bas Marée, Dorien Haan, Maria Noë en Matthias Valk.

 

Heeft u kaartjes voor de lunch? Van harte welkom vanaf 13.00 uur!

Onderdeel van:
Theater Overdag

Credits

Samenstelling: Kick van der Veer, Andermans Veren op Radio 5

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie