“Een begenadigd ouwehoer.” (Theaterkrant ****)

Bang

Martijn Kardol
16 okt
20:30
  • di 16 okt
    20:30 - 22:00
    Rietveld Theater
    Geweest

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een unicum. Met zijn debuut ‘Bang’ lost hij de verwachtingen moeiteloos in. Onder meer Theaterkrant gaf vier sterren: “Een opvallend evenwichtig programma.

Met veel zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek.” De cabaretier zit in deze show vol van angst voor terrorisme en vraagt zich met veel zelfspot af hoe hij daarmee om moet gaan. “Kardol slaagt erin om actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (de Volkskrant ****)

 

Nieuwe datum: 16 oktober (i.p.v. 10 oktober)

Op verzoek van het impresariaat hebben we deze voorstelling moeten verplaatsen.

 

Bericht van zijn management: "Mogelijk heeft u meegekregen dat Martijn sinds deze maand een vast item 'Martijn zegt sorry' heeft in RTL Late Night met Twan Huys op de woensdagavond. Voor een cabaretier die hard aan de weg timmert een grote kans en daardoor moeten wij noodgedwongen een aantal voorstellingen verplaatsen naar een andere datum. Zo ook de voorstelling waar u een kaart voor heeft gekocht. In overleg met Theater de Veste is de datum van dinsdag 16 oktober 2018 gevonden. Excuses voor het ongemak, maar Martijn hoopt u op dinsdag 16 oktober a.s. te mogen begroeten in het Rietveldtheater." (Ruben Tiemersma - TVB Theater) 

  • Theaterkrant ****: “Een opvallend evenwichtig programma. Met veel zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek.”
  • NRC Handelsblad ***: “Innemend verteller met een sterke timing.”

Credits

regie: Wilmie Wilhelm

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie