“Een van de meest bezienswaardige theatergebeurtenissen van dit moment"

Wachstumsschmerzen

RUNDFUNK
3 okt
20:15
 • wo 3 okt
  20:15
  Rabozaal
  Geweest

Het duo Rundfunk, bekend van de gelijknamige tv-komedie, maakte afgelopen seizoen een droomdebuut in het theater. Hun eerste voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’ zorgde voor een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten. Dus gaan bedenkers, schrijvers en hoofdrolspelers Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde nog een jaartje door.

In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

 • Algemeen Dagblad *****: “Een verzameling sketches waarin nagenoeg alle theatervormen zijn verpakt: toneel, slapstick, variété, cabaret, mime, dans, komedie en circus. (…) Een ultiem amusante verrijking voor het vaderlandse cabaret.”
 • De Telegraaf ****: “Hier staan twee intelligente, volwassen makers die een programma van formaat hebben afgeleverd.”
 • de Volkskrant ****: “Onschuldige situatie + schokkende wending = bulderlach. (…) Een pijlsnelle verzameling grove, hilarische scènes en barst bijna uit elkaar van de sterke vondsten.”
 • Theaterkrant ****: “Een van de meest bezienswaardige theatergebeurtenissen van dit moment.”

Credits

regie: Peter van de Witte | met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie