Het talent van nu heeft de toekomst

Dansklas

Workshop bij Kylián4All
zo 8
april
  • zo 8 apr 2018
    13:00
    Theatercafé
    Geweest

Tijdens deze workshop kruip je in de huid van een Introdanser en maak je op actieve wijze kennis met de voorstelling 'KYLIÁN4ALL'. De docent van Introdans leert je danscombinaties uit de voorstelling en je maakt uiteindelijk jouw eigen choreografie. Alles natuurlijk op muziek uit de voorstelling.

Een uitdagende en energieke warming up voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Danservaring is niet vereist! En speciale kleding of schoenen ook niet. Ouders mogen kijken.

Naast het actieve dansgedeelte vindt er ook een kort gesprek plaats, waarin je alles leert over de etiquette in de schouwburg en er onderwerpen rond de voorstelling aan bod komen zoals decor, belichting, een dag van een danser of het werk van een choreograaf.

Doe jij ook mee? Tot dan!
 

Bezoek de voorstelling 'KYLIÁN4ALL'

Tickets voor de voorstelling bestellen? Klik dan hier voor meer informatie en het reserveren van je plaats in de grote zaal van Theater de Veste.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten