Eet smakelijk!
-
za 4 mrt ’1718:30 - 20:45Theatercafé
Op 4 maart zwaait het Wapen van Degenkamp de culinaire scepter in het pop-up restaurant van Theater de Veste. Kom lekker eten, voorafgaand aan de 'Nacht van het Cabaret'. Op het menu staat:
==================
Menu vlees:
- Voorgerecht: heerlijke rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten en geraspte oude kaas
- Hoofdgerecht: smakelijk varkenshaasje, champignonroomsaus, Hollandse wokgroenten en gekruide aardappelwedges
- Dessert: frisse aardbeienbavarois, verse aardbeien en slagroom geserveerd in champagne coupe
Menu vis:
- Voorgerecht: smakelijk visplateau bestaande uit zalmfilétroosje, gefileerde paling en rivierkreeftjes op bedje rucola sla met dressing, toast en roomboter
- Hoofdgerecht: heerlijke scampi’s in truffelolijfolie gebakken met viskruiden, Parijse worteltjes en gekruide aardappel wedges
- Dessert: frisse aardbeienbavarois, verse aardbeien en slagroom geserveerd in champagne coupe
Menu vegetarisch:
- Voorgerecht: vers bereide Franse uien soep met stokbrood geserveerd met kruidenboter, tapenade bruschetta tomaat
- Hoofdgerecht: courgette slice overbakken met roombrie, champignons en champignonroomsaus en gekruide aardappel wedges
- Dessert: frisse aardbeienbavarois, verse aardbeien en slagroom geserveerd in champagne coupe
==================
Reserveer uw plaats(en)
We openen de deuren van het pop-up restaurant om 18.30 uur voor u. Het menu kost € 22,50 en kunt u reserveren door een mailtje te sturen naar: eten@theaterdeveste.nl o.v.v. datum van uw bezoek, uw naam, aantal personen en telefoonnummer.
Wapen van Degenkamp - "Als 5e generatie van het bekende Rotterdamse familie bedrijf Wapen van Degenkamp is het vervaardigen van smaakvolle producten mijn passie. Van duurzame biologische produkten tot smaakvolle eind produkten en gaat voor versheid. Wij benaderen ieders wens, zodat ook mensen met allergiën niets aan hun wens voorbij gaat. Dit is maar ’n klein voorproefje van het 150 jarige bestaan van het familiebedrijf, wij staan voor u klaar." - Maison René Degenkamp