De Vliegende Hollander [8+]

Theater Terra
zo 9 apr 14:30
zo 9 apr ’17
14:30
  • zo 9 apr ’17
    14:30
    Theaterzaal

Bericht van het gezelschap:

Geachte theaterbezoeker,

Middels deze weg laten we u weten dat Theater Terra, door het wegvallen van onze subsidie, met pijn in het hart heeft moeten besluiten om de voorstellingen Dummie de Mummie en De Vliegende Hollander te annuleren.

Zoals u wellicht weet bestaat ons gezelschap al bijna 40 jaar en hebben we in de afgelopen decennia altijd op structurele subsidie mogen rekenen. Helaas werd kortgeleden bekend dat deze subsidie geheel stopt vanaf 1 januari 2017. Omdat de meeste voorstellingen van
Dummie de Mummie en De Vliegende Hollander na 1 januari 2017 zouden spelen, kunnen we niet anders dan deze voorstellingen annuleren, een bijzonder teleurstellend bericht.
Uw lokale theater zal in contact met u treden en mogelijk een goed alternatief aanbieden voor de kaarten die u reeds heeft gekocht.

Er is echter ook heel goed nieuws: Theater Terra gaat door! Dit seizoen is onze voorstelling De Kabouter te zien in de theaters en vanaf volgend seizoen keren we terug met twee nieuwe voorstellingen, die door heel Nederland en Vlaanderen te zien zullen zijn. Helpt u ons door een kaartje te kopen voor een van deze voorstellingen? We zien u heel graag in het theater!

Hartelijke groet,

Theater Terra