Een hartverwarmende trip down memory lane, met Carine Crutzen en Bert Luppes

De voorstelling 'HULDE!' wordt een dollemans-trip down memory lane met theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes als het echtpaar Geesje en Adam. Een krachtige voorstelling over hoogte -en dieptepunten uit zeventig jaar huwlijk, die aankomend seizoen in Theater de Veste te zien is.

Over HULDE!

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk - Hoera! Hoera! - en als ze het feestzaaltje binnen lopen lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

De makers 

'HULDE!' wordt een tour de force waarin de theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen zullen spelen. De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is van alleskunner Titus Tiel Groenestege.

Klik hier voor de eerste beelden van 'HULDE!'

 

HULDE!

Carine Crutzen en Bert Luppes

Dollemans-trip down memory lane, gespeeld door twee theaterkanonnen
di 11 feb ’25 20:15