Every Word Was Once An Animal

Ontroerend Goed
vr 26 mei 20:15 - 21:15
vr 26 mei ’23
20:15 - 21:15
  • vr 26 mei ’23
    20:15 - 21:15
    Theaterzaal

Dit Belgische theatergezelschap dat bekend staat om het opzoeken van de grenzen van het medium theater, toont in ‘Every Word Was Once An Animal’ hoe moeilijk het is om real en fake te onderscheiden. 

De voorstelling begint wanneer iemand opkomt, naar de microfoon stapt, de hoogte aan­past en begint te spreken. Maar zij kondigt aan dat zij niet degene is die de voorstelling zal openen, maar een van haar collega’s. Waarna die collega’s ook een voor een verschij­nen en de hete aardappel steeds naar elkaar doorschuiven, is het alsof het stuk nooit écht wil beginnen. Hoe de rest van de voorstelling gaat, verklappen we niet. In ‘Every Word Was Once An Animal’ danst Ontroerend Goed op het dunne koord tussen de waarheid en een andere waarheid. Dus vergeet wat je net las. Onthoud gewoon dat een halve waarheid vaak een grote leugen is.

Pers

  • "Een ajuin van een voorstelling" - Het Nieuwsblad ★★★★☆
  • “Ontroerend Goed trakteert het publiek op een sterk staal­tje opzettelijke frustratie: steeds als er iets op gang komt, wordt het net zo snel weer afgebroken” – NRC
  • "Ontroerend Goed weet na meer dan twintig jaar nog steeds te verrassen" - De Morgen ★★★★☆


[toegangsprijs inclusief drankje]

 

 

Onderdeel van