Kurt van der Elst

Een leuk avondje uit (8+)

Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel
zo 13 nov 14:30
zo 13 nov ’22
14:30
  • zo 13 nov ’22
    14:30
    Theaterzaal

Hoera! Een nieuwe voorstelling van Jetse Batelaan. Wij zijn fan van deze bijzondere jeugdtheatermaker, die internationaal gelauwerd is. Een aanrader, voor kinderen én volwassenen!

Even origineel als grappig weet Batelaan de grenzen van de fantasie op te rekken en maakt hij de verwachtingen bewust niet waar.

Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen. Er valt wel eens iets om. En niet altijd op het goede moment. Er zijn huisdieren die ziek zijn. Er is nieuws dat je bang maakt.

En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn.

In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. De spelers dansen en zingen alsof hun leven er vanaf hangt. Maar helaas kan niet iedereen mee doen. Aan de zijlijn broeit er ook nog wat. Best lastig om uit te leggen wat dat precies is. Beetje onduidelijk allemaal. Maar wat gebeurt er nu? Wordt daar stiekem de show gestolen? Houd de dief!

 

"Het spannendse dat het Nederlandse jeugdtheater te bieden heeft. Een leuk avondje uit bewijst opnieuw dat die reputatie terecht is" - De Morgen.be ★★★★ 

Bekijk hieronder de back-stage raportage: