Fleetwood Mac: The Incredible Story

The Cosmic Carnival
Kom na afloop naar de Boogie Night after party!
za 18 mrt 20:15 - 22:35
za 18 mrt ’23
20:15 - 22:35
  • za 18 mrt ’23
    20:15 - 22:35
    Pauze 21:15
    Theaterzaal

In 2020 waren de kaarten voor dit geweldige concert niet aan te slepen, dus wacht nu niet te lang met bestellen. The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Met BOOGIE NIGHT afterparty!

Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. 

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden. 

Met BOOGIE NIGHT afterparty: kom lekker dansen na afloop!

 

[inclusief drankje | reprise]