Marjet Roerink

De Vloer Op & Raar dansen [Festival Bont Blauw]

Cultuurhuis van de Stichting DelftsPeil
do 23 jun 20:15
do 23 jun ’22
20:15
  • do 23 jun ’22
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Het wordt een bonte avond voor iedereen die amateurtheater speelt, maakt, speelde of maakte of het wil gaan spelen of maken, en natuurlijk voor hun fans. Met Jukebox: de beste scènes uit de Delftse theatergeschiedenis en een Masterclass De vloer op, met mystery guest: improvisatietheater dat tot hilarische scenes kan leiden én nog veel meer theaterplezier.

Met DE VLOER OP & RAAR DANSEN vieren we het Delftse amateurtoneel

Onder leiding van theatermakers Marjet Roerink en Mirjam Veldhuijzen van Zanten belooft dit een mooie avond te worden waarbij tot in de late uurtjes raar gedanst & normaal gestaan kan worden met DJ Dance en de verkleedkist.

Kortom dé ontmoetingsplek voor oude en toekomstige tegenspelers.

Masterclass:

Aanmelden voor de masterclass van 'De vloer op' kan via: 23juni@delftspeil.nl

Oproep: 

Graag ontvangen we beeldmateriaal als foto’s, posters, flyers van de producties waarin je speelt, speelde of die je maakte. Dan maken wij daar iets moois van! Mailen naar: 23juni@delftspeil.nl

 
De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting DelftsPeil.

Festival Bont Blauw

Festival Bont Blauw

Gedurende twee weken vindt het multidisciplinaire Festival Bont Blauw in Theater de Veste plaats, met een reeks festivalavonden dat loopt van een band contest tot sing-a-long en van dance battles tot theateravonden. We vieren de amateurkunst in dit festival; voor en door inwoners van Delft. Doe mee!

Hartelijk dank

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Delft, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, August Fentener van Vlissingen Fonds, Rabobank Kring Leiden-Haaglanden, Vrienden van Theater de Veste en de Businessclub Theater de Veste. Dank aan allen!