Caleidoscoop - Laat je verrassen door De VAK [Festival Bont Blauw]

De VAK centrum voor de kunsten
zo 26 jun 20:15
zo 26 jun ’22
20:15
  • zo 26 jun ’22
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

'Caleidoscoop' is een avond vol verrassingen, waarin De VAK haar veelzijdige karakter laat zien. Muziek, dans, theater, beeldende kunst en gesproken woord vormen samen één caleidoscopisch totaalprogramma. Uitgevoerd door een groot aantal leerlingen en cursisten van De VAK. 

Van een theatercollege over schilderijen tot improvisatietheater en van ingetogen dans tot een grootste spetterende muzikale finale. De VAK laat zien wat ze allemaal in huis heeft. Deze avond vormt het slot van het Festival Bont & Blauw, waarmee Theater de Veste haar 26-jarig jubileum viert.

Een tipje van de sluier…

We gaan van streetdance uit Moulin Rouge naar de Spaanse Flamenco. Van poëzie naar meezingers. En van Barbara Pravi naar pop. En we laten letterlijk zien wie we zijn in Ons huis.

Bruisend programma met voorproefje overdag

Voorafgaand aan de voorstelling die om 20.15 uur begint, kun je genieten van muziek in de foyer en een heel bijzondere dansact op de trappen van het theater. Om op te warmen zijn er ‘s middags in OPEN gratis activiteiten o.a. zilversmeden, schilderen en tekenen op het plein, muziek en kinderyoga.

Hapje eten vooraf?

Het proeflokaal in OPEN heeft speciaal voor Caleidoscoop een menu samengesteld met een huisgemaakte zoete aardappelsoep en keuze uit drie zomerse salades. Voor € 13,00 euro kun je aanschuiven. Graag vooraf reserveren via info@vak-delft.nl.

 

Festival Bont Blauw

Festival Bont Blauw

Gedurende twee weken vindt het multidisciplinaire Festival Bont Blauw in Theater de Veste plaats, met een reeks festivalavonden dat loopt van een band contest tot sing-a-long en van dance battles tot theateravonden. We vieren de amateurkunst in dit festival; voor en door inwoners van Delft. Doe mee!


Hartelijk dank

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Delft, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, August Fentener van Vlissingen Fonds, Rabobank Kring Leiden-Haaglanden, Vrienden van Theater de Veste en de Businessclub Theater de Veste. Dank aan allen!