Lunchpauzeconcert [live + livestream]

De VAK i.s.m. Theater de Veste
Concert inclusief lunch
di 21 sep 12:00
di 21 sep ’21
12:00
  • di 21 sep ’21
    12:00
    Theatercafé

VAK-docenten Jota en Patricia laten hun favorieten horen in nieuwe arrangementen. Dit duo trekt de zomer nog even door met latin, jazz en mediterraanse muziek. Geniet van dit prachtige concert, inclusief lunch. 

 

Jota Papadopoulou

 Jota speelt vanaf haar achtste jaar piano in Thessaloniki, Griekenland. Na het afronden van klassieke studies (A) bij Inessa Symonidou vervolgt ze haar muzikale pad in Codarts, Rotterdam, Afdeling Wereldmuziek. De bachelor is in 2016 afgerond met een beurs voor het laatste jaar. Door de jaren heeft ze in verschillende settings gewerkt, duo met zangers of blaasinstrumenten, salsaband en latin-jazzkwartetten.

Patricia Mancheño

Patricia Mancheño is geboren in Valencia en begon op 15-jarige leeftijd elektrische bas te spelen. Ter voorbereiding voor haar specialisatie Jazz aan het hoger conservatorium in Valencia studeert ze twee jaar bij Laula de Jazz in Boston. Haar toelatingsexamen voor Valencia doet ze met contrabas. In haar tweede studiejaar in Valencia verhuist ze naar Rotterdam om haar muzikale carrière bij Codarts af te ronden. Patricia speelt professioneel in meerdere bands in de Nederlandse scene en ook in de Spaanse, met contrabas, elektrische bas en babybas.

Link naar livestream

Klik hier om de livestream te volgen.

Toegang

Bij dit lunchpauzeconcert zit een lunch en nagesprek met de artiesten ingegrepen. Vooralsnog zijn de liveplekken voorbehouden aan ouderen. Het overige publiek kan op de dag zelf via een gratis livestream meekijken en zijn zeer welkom. 

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.