Johnny ontmoet Shaffy

Johan Hoogeboom, Martin Spee en Hanneke van den Biggelaar
wo 1 dec 14:30
wo 1 dec ’21
14:30
  • wo 1 dec ’21
    14:30
    Theaterzaal
    Geweest

Op de sterfdag van de zo geliefde en bekende chansonnier Ramses Shaffy een muziektheatervoorstelling die draait om de levens van Johnny Jordaan en Ramses Shaffy.

Ze stonden bij leven al wel samen op het podium. Maar nu leren we de heren kennen op een dieper menselijk niveau, los van hun sterrenstatus.

Ga mee op een verrukkelijke muzikale en humoristische reis door twee levens, soms groots, soms heel klein, waarbij we struikelen over de verschillen, overeenkomsten en ontroerende paradoxen. Vooraf is het mogelijk om in het theater gezellig met elkaar te lunchen.

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.