Vaders & Dochters

Dana Zemtsov, Anna Fedorova, Michael Zemtsov & Borys Fedorov
zo 21 nov 11:30
zo 21 nov ’21
11:30
  • zo 21 nov ’21
    11:30
    Theaterzaal

Dana Zemtsov en Anna Fedorova, beide gevierd solisten, spelen tijdens dit concert samen met hun vaders de mooiste Russische muziek.

Bij zowel Dana als Anna zit muziek in het DNA. Hun ouders zijn fantastische altisten / pianisten / pianoprofessoren. In het kamerconcert ‘Vaders & Dochters’ maken we een reis door de generaties van deze twee families!

De altvioolsonate van Michail Glinka vormt de muzikale spil in het programma. Daaromheen spelen de musici werken die belangrijk zijn uit hun jeugd. En als sluitstuk twee nieuwe composities van de vaders: Borys Fedorov en Mikhail Zemtsov, dat de essentie van beide families in zich verenigt. Ze vieren met deze muziek dat ze elkaar hebben gevonden, samen zijn, samen spelen in liefde en dankbaarheid jegens hun families. 

Programma:

Misha’s roots:

  • E. Zemtsov: melodie - Borys & Misha 

Borys’s roots:

  • Tchaikovsky: March from seasons - Borys 

Vaders:

  • Roslavets: viola sonata - Borys & Misha  

Vaders & Dochters:

  • Dvorak: Slavonic Dance op. 72 no2 - Anna & Borys
  • Borys Fedorov: Introduction and toccatella - Anna & Borys

Pauze

Dana & Mikhail

  • M. Kugel: Preghiera 
  • A. Tsfasman: I am endlessly sorry & Shalom Aleinu

Dochters: 

  • Frid: viola Sonata  - Anna & Dana
  • Borys Fedorov: “2 Volga ditties” - Anna & Dana

Alle musici:

  • Mikhail Zemtsov: 3 tangos voor twee violen en een piano (4 handen)

 

[toegangsprijs inclusief koffie/thee]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.


Programma

programma: o.a. Glinka, sonate voor piano en altviool; Borys Fedorova en Mikhail Zemtsov  werk voor twee altviolen en piano 4 handen