Amélie de Musical

Christanne de Bruijn, Christiaan Koetsier, Ger Otte, David Schwarz e.a.
De musical naar de Franse filmhit Amélie gaat in Delft in première!
wo 20 okt - do 21 okt
wo 20 okt ’21
-
do 21 okt ’21

De Franse filmhit Amélie komt als musical naar Nederland en gaat in Theater de Veste in première! Maak je op voor een avond om bij weg te dromen!

Het verhaal van de dromerige Amélie die anderen probeert liefde en vrolijkheid te brengen, met het mooie Montmartre in Parijs als achtergrond, werd wereldwijd direct omarmd door een miljoenenpubliek. ‘Amélie de Musical’ was eerder een succes in New York (Broadway), London (West End), Tokyo en München. In Nederland wordt een compleet nieuwe versie van de musical gemaakt, met een inventieve vormgeving en acteurs die tevens muzikanten zijn. De hoofdrol is weggelegd voor Christanne de Bruijn. Zij speelde eerder in de musicals ‘Wicked’ en ‘Sister Act’. En uiteraard ontbreekt de overbekende en prachtige filmmuziek niet. En avond om bij weg te dromen!

[wo 20 okt voorpremière | do 21 okt première | toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.