VERDER

Simone Kleinsma
wo 6 okt en do 7 okt
wo 6 okt ’21
en
do 7 okt ’21

Vlak voor dat Simone Kleinsma met haar nieuwe show in De La Mar in première gaat, speelt ze bij ons een van haar laatste try-outs. In deze bijzondere en persoonlijke voorstelling vertelt Simone Kleinsma over de afgelopen jaren. 

Een tijd waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken moet je eerst opruimen, durven weggooien, zodat je iets overhoudt wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand, als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Net als bij haar eerdere succesvolle shows werkt Kleinsma samen met regisseur Ruut Weissman (o.a. Hij Geloof In Mij) en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische vrouwen en Het Schaep met de 5 Pooten).

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.