De Blaat Sessies

Circus Treurdier
On The Edge | Tip!
do 15 apr
do 15 apr ’21

Hier hebben we ons op verheugd, eindelijk zijn ze te zien in Delft! Circus Treurdier is geen circus, maar een Amsterdams makers-collectief, dat naast muziektheater ook televisie- en filmproducties maakt. Hun TreurTeeVee is een groot cult-succes. 

Kom een borreltje drinken bij Circus Treurdier, zodat de jong-belegen muziektheatermakers kakelvers materiaal kunnen uitproberen in aanloop naar hun nieuwe voorstelling BAAAAAA (2022). Een kijkje in de keuken bij Circus Treurdier, waarbij je helaas nog niet weet of het om een sterrenrestaurant of een snackbar gaat. 
Kom proeven van ongepolijste parels, ruwe diamantjes en fonkelnieuwe bagger. Zodat je achteraf kunt zeggen dat je erbij was!

Circus Treurdier is een Amsterdams makers-collectief, dat naast muziektheater ook televisie- en filmproducties maakt. Het gezelschap staat voor absurd, filosofisch en muzikaal theater (of film) met een maatschappijkritische ondertoon en een flinke dosis (bittere) humor. Circus Treurdier heeft naam weten te maken met eigenzinnige muziektheaterproducties zoals Night of the Problems en Het Verhaal van Erica Speen (een remake) en met de VPRO televisieserie TreurTeeVee. 

 

 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Credits

Van en met: Jan-Paul Buijs, Ellen Parren en Peter van Rooijen