Speelbeesten

Maartje & Kine
Persoonlijker, gedurfder en riskanter
do 24 jun
do 24 jun ’21

Met 'Speelbeesten' maken Maartje & Kine van de coronanood een deugd. Waar anderen tijdens de lockdown gingen trainen voor de triatlon, hun kelder opruimden of begonnen aan een studie Mandarijn voor Beginners, doen ook zij wat ze al veel te lang wilden maar nooit deden. 

Een programma maken over alle onderwerpen die zij tot nog toe niet aandurfden. Bijvoorbeeld liedjes over die ontbrekende kinderwens, Maartjes voornemen om haar relatie te beëindigen, Kines haat/liefdeverhouding met haar thuisland Noorwegen en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders. Met hun rijke verzameling nieuwe nummers klimmen ze de bühne op. Zo is het publiek onderdeel van hun gewaagde experiment: nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van Maartje & Kine: persoonlijker, gedurfder en riskanter. Maar zoals altijd onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Je theaterbezoek in tijden van corona

We zijn blij onze bezoekers vanaf 5 juni weer te mogen ontvangen en hanteren daarvoor de volgende uitgangspunten en regels:

  • Per voorstelling houden we een max. van 50 bezoekers aan en daarom mogen we je ontvangen zonder sneltesten
  • Je kunt per bestelling max. 4 kaarten bestellen (huishoudens mogen bij elkaar zitten)
  • De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
  • Er is geen pauze

Wil je meer weten over onze veiligheidsmaatregelen? Lees hier meer...